I-bus | Mobiliteit op zijn best! Nieuwsbrieven
Hier ziet u een overzicht van de actuele wijzigingen op de routes. 
 
Inschrijven nieuwsbrief
Wenst u de nieuwsbrieven in uw mailbox te ontvangen, schrijf u dan hier in. 

Feedback

 

 

Meerijden

Als u gebruik wilt maken van de I-BUS, dient u zich eerst bij de busverantwoordelijke van uw bedrijf (zie Contact Busverantwoordelijke) aan te melden voor uw inschrijving en het aanvragen van uw ‘button’. Deze button is nodig voor uw registratie op de bus, bij het opstappen.
In afwachting van ontvangst dient u zich manueel te registreren (naam en bedrijf invullen op een lijst, beschikbaar bij chauffeur).

Op- en afstappen kan alleen op de bestaande haltes (zie Netwerk). U dient 5 minuten voor het geplande vertrekuur aan de bushalte aanwezig te zijn. Geef de buschauffeur een seintje om te stoppen.

Als de bus 15 minuten later dan voorzien nog altijd niet komt opdagen, contacteer dan uw bedrijf (zie Contact Bedrijven voor de telefoonnummers). Zij zullen u dan verder informeren en een oplossing voorstellen.

Bij aankomst op de HUB stapt u over op de pendelbus die u naar uw bedrijf brengt (Zie HUB voor het perronoverzicht). De pendelbussen vertrekken in volgorde van aankomst. Neem daarom de eerste bus. Zodra een volgende bus aankomt, mag de eerste bus vertrekken.

Het is niet nodig om op de pendelbus uw aanwezigheid opnieuw te registreren met uw button. Ook bij de rit naar huis, registreert u zich pas na de overstap, op de definitieve bus die u naar huis voert.

Busgebruikers zijn bij wet verplicht om hun gordel te dragen. Wij vragen tevens om niet te roken, te eten of te drinken op de bussen. Eventueel afval dient in de daarvoor voorziene vuilzakken gedeponeerd te worden.

Wij wensen u een aangename reis.


 

#

(c)2010 ARCADIS Belgium nv | Alle rechten voorbehouden | Lees de gebruiksvoorwaarden
Ontwerp: Go4it media group